Gecertificeerde fysiotherapeuten

Uw fysiotherapeut bij FIT-INN Badhoevedorp is aangesloten bij de beroepsorganisatie KNGF, dat geeft u en ons zelf een zeker gevoel. 

Door de invoering van de wet DTF (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie) is een uitbreiding van verantwoordelijkheid voor fysiotherapeuten ontstaan. Onze fysiotherapeuten zijn aangesloten bij beroepsvereniging KNGF. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de fysiotherapeuten bij FIT-INN de juiste handelswijze aangaan indien u niet in aanmerking komt voor fysiotherapie. Om u goed te begeleiden in uw zorgvraag zal u tijdig doorverwezen worden naar de juiste medische specialismen.

Vanuit de beroepsvereniging KNGF wordt een actief beleid gevoerd om continu de kwaliteit van de aangesloten fysiotherapeut te verhogen. Indien je als praktijkhouder en fysiotherapeut aan alle kwaliteitseisen voldoet en volgens alle richtlijnen van het KNGF werkt, word je toegelaten tot het kwaliteitsregister Fysiotherapie. Wij zijn trots op het feit dat alle fysiotherapeuten bij FIT-INN zich daadwerkelijk registerfysiotherapeut mogen noemen. Hiermee verhogen wij uw en onze zekerheid.